2017. október 16., hétfő

Light

Nem nagyon van miről írni.

A munkaundorom egyre elviselhetetlenebb, legszívesebben femondanék a francba, de nincs jobb ötletem és még mindig van egy csomó érvem, ami miatt jobban szeretem ezt a munkahelyet, mint a többit, ahol eddig megfordultam.

Az is bennem van, hogy nem akarok rinyálni, megvan úgyis mindenkinek a maga baja, mit rontsam itt a kedvet a saját kínjaimmal? (Az egyik kolléganőm szerint, akit amúgy nagyon nagyon kedvelek, luxusproblémáim vannak, és én hiszek neki.)

Viszont, van itt valami pozitív, amit ma le is fotóztam, kicsi csóri lakásom leghangulatosabb sarka.

A dolog úgy állt, hogy szerettem volna a falamra egy ágat, amire majd kavicsmadarakat festek. Ágat találtam, a madárfestés elmaradt eddig. Megfelelő kavicsok és festék híjján. Ugyhogy az ág, egy ideje csak létezett, funkció nélkül. Egy nap azonban, a pepcoban járva találtam ezt a szép ledes égősort, és megvilágosodtam, mondván, hogy nem kell ahhoz karácsony, hogy égősorral világítsunk esténként.

Így hajnalonként munka előtt ebben a nagyon szem-barát fényben kortyolom a kávémat.

(És néha fennakad rajta egy-egy ruhadarab is, de az már a trehányságom csucspontja, vegyük úgy, hogy le se írtam. :))


9 megjegyzés:

  1. Ezek dobnak az ember hangulatan nekunk tavaly karacsony ota a karnison van hosszu egosor. :) Este tevezes mellett tokeletes kis hangulatfeny :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De komolyan, egy jól elcseszett nap előtt/után ilyen kevés is éppen elég tud lenni, hogy ha nem is "jó", de "oké" legyen az élet. :)

      Törlés
  2. Nagyon hangulatos, jól néz ki :) Ez a "luxusprobléma" engem azért meglepett, nem szeretem, amikor más dönti el, valaki problémája mennyire komoly :/

    VálaszTörlés
  3. Köszi :)

    Igazad van, ha egy idegen mondja, valószínűleg visszaszólnék, de ez a kolleganőm elég közel áll hozzám, mármár barátnő, belelátok az életébe, és _hozzá_képest_ valóban luxusnak tűnnek a problémáim. Viszonyítás kérdése minden. De hát nem sírhatok folyton amiatt, hogy máshol emberek éheznek, mert ez meg a másik véglet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden embernek a maga keresztje a legnehezebb, nagyon csúnya dolognak tartom valaki gondjait "leluxusproblémázni". Na ne már.

      Törlés
    2. Igen, nem jogos összehasonlítani egy gyermektelen problémáit egy gyerekessel, aki épp az iskolába szoktatási hisztikkel küzd. Én nem értem az övét, legfeljebb együttérző lehetek. Viszont neki sem kellene elfelejtenie, hogy nyolc éve még neki sem voltak gyerekkel kapcsolatos problémái.
      De azért, amit mostanában érzek, hogy "nemtommibajomdemindenszar" az sem normális.

      Törlés
  4. Nekem is van ilyen kis égősorom, több is, mikor az ajtót csináltattam tavasszal,akkor lekerültek, de már tervezem egy ideje (mindennap), hogy visszateszem. :) Mondjuk most szerintem Misi fogja majd szabotálni. 😼

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Eszti :)

      Gabesz: kalandra fel, elvégre Misinek is kell némi szórakozás. ;)

      Törlés