2020. április 7., kedd

Sebesültek

Az én sérüléseim kismiskák, tegnap Ladó munka közben belefúrt a saját ujjába.

Ha valaki, ő nem szokott ügyetlen lenni, mondta is, hogy nem tudja, mi van vele, nagyon fáradtnak és dekoncentráltnak érzi magát. "Lehet, hogy bennem van a vírus..."

Nem tudom, hányan vannak itt közületek, akik tudják, milyen az, ha egy férfi beteg. Na olyankor aztán szükségállapot van, "légy szárnya bent..."

Egyébként van a rokonságban már vírusos. A sógornőmnek a mostohaapja, egy hete 39 fokos lázzal fekszik otthon, és egyébként ő 60+-os. Semennyire sem szoros a kapcsolatotunk, hiszen Napsi apósa, de nagyon durva. Remélem rendbejön az öreg. Február végén találkoztunk vele, nem tudom, van e valami plusz betegsége.

Ennek fényében már nem hír, de azért leírom, hogy a fogam elkezdett baszakodni. Egy hónapja voltam fogorvosnál, akinek mondtam ezt a fogamat is, meg is röntgenezte, de nem látott semmit, úgyhogy betömött egy másikat, és ennyi. Meg kell néznem, hogy működik e a legjobb magándoki a városban, mert attól tartok, ez makacsabb dolog, mint hittem.

Hogy valami jó is legyen, hoztam képeket. 

Jó egészséget mindenkinek! 

Meg voltam győződve róla, hogy elfagyott. Hát nem. :) 

Van egy százéves körtefánk, aki kivágzik. De lehet, hogy alma, ennyire értek hozzá. 

Naplemente

Kékfehér. Talán lesz belőle zöldpiros. 

A sokat emlegetett lugas. Az a növényalátét madár itatóként szolgál - ezen még agyalok, hogyan legyen jobb/esztétikusabb. Nagyon sokat használják a madárkák - és újabban Buksi is, amit nem értek, hiszen neki van sokkal nagyobb adag kitéve, de ő tudja...

6 megjegyzés:

  1. De szép lett a lugas! És ez a sok szín <3

    VálaszTörlés
  2. Hű, te jó ég, vigyázzatok magatokra, ez kicsit több sebesülés, mint kéne...
    Lassítsatok, nehogy gond legyen, a fogas dolog is a legrosszabbkor jött, remélem sikerül elintézni.
    A fotók, a táj gyönyörűek, csak Buksi nincs rajtuk
    :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg vár most ránk 5 üres nap, remélem helyreállítjuk az egészségünk. A fogam meg egy idióta... Főleg azért, mert erre egyébként nagyon figyelek, akkor is szoktam járni fogorvoshoz, amikor nincs semmi bajom, mert hiszek a megelőzésben.

      Buksikám kis szivem meg mögöttem ballagott, kísérget, néha el-elmarad hemperegni a fűben. :D

      Törlés
  3. Örülök, hogy èn is beleolvashattam a "mindennapjaitokba" :-)! Viszont kìvánok jó egèszsèget nektek; ès kitartást a sèrülèsek közepette is :-)!

    VálaszTörlés